700 лева сметка за вода получи семейство пенсионери от София, разкрива NOVA. Според изчисленията за половин година

...
700 лева сметка за вода получи семейство пенсионери от София, разкрива NOVA. Според изчисленията за половин година
Коментари Харесай

700 лева сметка за вода получи семейство пенсионери

700 лв. сметка за вода получи семейство пенсионери от София, разкрива NOVA. Според изчисленията за половин година в дребния си двустаен апартамент те са изразходвали солидното количество от над 280 кубика. Подобно количество може да изразходи къща, която има напоителна система и дребен басейн, споделят специалисти.  

" Винаги преди пенсия ревизирам какви са ми сметките. От " Софийска вода " ни дадоха документ и сметка на стойност над 700 лева Според тях по всяка възможност има теч. Обяснихме, че подобен няма. Приеха молбата ни, на която получихме отговор, че би трябвало да си платим сметката ", споделя Емилия Николова.

Тя е поискала на място да пристигна комисия и да ревизира защо водомерите са отчели сходна сума. Сметката е за първите 6 месеца на годината, само че даже и разграничена на месеци, отново е прекомерно висока за семейството.

От " Софийска вода " обясниха за малкия екран, че най-вероятно в тази ситуация става въпрос за прикрит теч в жилището. В позиция те обясниха, че са ревизирали водомера, който е изправен. Семейство Николови обаче настояват, че инсталацията на цялата кооперация е заменена и няма по какъв начин да има теч. Те са получили известие, че в случай че не заплатят сметката си, услугата ще бъде прекратена, а въпросът препратен към частен правосъден реализатор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР